Както съобщава интернет-изданието DigiTimes, позовавайки се на източници от индустрията, известната

...
Както съобщава интернет-изданието DigiTimes, позовавайки се на източници от индустрията, известната
Коментари Харесай

ASRock планира да навлезе на пазара на графичните карти

Както оповестява интернет-изданието DigiTimes, базирайки се на източници от промишлеността, известната тайванска компания ASRock през идващия месец има намерение да излезе на пазара на графичните карти. 

Спомнете си, че все още нейните съществени артикули са дънните платки и разнообразните barebone-системи, най-вече от стилен форм-фактор. Що се отнася до избора на GPU разработчик, то в началото ASRock ще се концентрира върху стартирането на видеокарти с графичните AMD Radeon процесори.

Рязкото повишение на известността на добива на криптовалути, което безусловно „взриви“ пазара през май предходната година, оказа извънредно позитивно влияние върху приходите на огромните снабдители на дънни платки и графични карти по целия свят. ASRock не прояви особена интензивност в този сегмент, макар че в нейната продуктова гама са регистрирани няколко известни решения за майнери, като систематичната платка ASRock H81 Pro BTC с шест графични карти или ASRock H110 Pro BTC+ с дванадесет видео-адаптера.

Тъй като „червеният“ чипмейкър към момента не е съобщил проектите си да усили производството на графични процесори се чака, че навлизането на ASRock на пазара на графичните карти ще се отрази върху доставките на GPU от другите производители.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР